23 Ocak 2012 Pazartesi

Doruk 2 Yaşında

Doruk koooooocaman oldu. Tam 2 yaşında.

Bu Pazar günü kendisine bir parti organize ettik. Sonra ananesi ve arkadaşları pazartesi gelmek istediler biz arkadaşlarımızla daha rahat edelim diye bizde tamam dedik oldu 2 tane partisi küçük beyin.

1 yaş partisi kadar çok organize olamasam da çok güzel bir parti oldu. Daha çok Doruk’un arkadaşı vardı. O şaşırdı eğlendi ve akşamına çooook yoruldu.


Detaylara gelince;

Bir doğum gününün en önemli aksesuarı olan pastamızı Pelit Pastanesi’ne yaptırdık. Üzerinde tırtıllar ve uğur böcekleri ve renkli balonlar vardı. Doruk’un arabalı olan bir pastayı daha çok seveceğine emin olsam da bu pasta benim onun için seçeceğim son pastaydı ve onun beğenisinden çok kendi beğenimi düşündüm. Nasıl olsa eminim uzun yıllar arabalı pastaların envayi çeşidini göreceğiz beyefendinin doğum günlerinde. Ama bu pastada çok güzeldi ve beğenildi. İçiyse profetörollüydü.
  


Davetiyemiz vardı tabiî ki yine el emeğimden çıkma.
Partimizin tüm yiyecekleri bizzat benim tarafımdan yapıldı. Menüde; kısır (ilkkez yapmıştım ve herkes çok beğenerek yedi.) bişiy hamuru, portakallı kek, havuç salatası, peynirli börek.

TVde dönen Doruk’un fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi dayısı tarafından hazırlandı.

Sonra gelen tüm misafirlerimize bizden hatıra olarak Bülent Ortaçgil ve Fikret Kızılok’un müzik cdsi “Büyüklere çocuk şarkıları” nı armağan ettik.  Çok eski bir cd ve şu anda bulunması imkansız. Umarım herkes severek ve bizi anımsayarak dinler. Bu hediyenin fikir anneside Ayça Oğus ve Mira'dır.


Biz ona 2 yaş hediyesi olarak işte bunları aldık.
 

İşte Doruk’un önemli misafirleri… Gelen herkese bu güzel günümüzde bizimle oldukları için teşekkür ederiz.
 


4 yorum:

ASLI dedi ki...

Oyy dogum gününüz kutlu olsun.
davetiyesi pek güzel be :)

esra dedi ki...

maaşallah Doruk!a :) Darısı başımıza 17 subat geliyor!

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

nice senelere doruk'a.

Adsız dedi ki...

ayşegül

herşey çok güzel olmuş özlemcim..nice senelere doruk'cum..