10 Eylül 2011 Cumartesi

Elveda Doruk

Tam tamına 588 gün oldu seninle tanışalı, yani tam tamına 19,5 ay.... ilk günler birbirimizi tanımakla geçti zaman. kimi zaman biz zorlandık, kimi zaman sen. ama annen inat etti. Bizim birbirizimizi sevmemiz için elinden ne geliyorsa yaptı. Sana başka alternatifler sunanları püskürttü annelik gücüyle.... 


Ama işte sonunda birlikteliğimizin sonuna geldik. 588 gün süren maceramız artık bitti. İlk gece sen çok ağladın. Sabaha kadar sürdü ağlamaların. Bu arada zavallı annen de kendine hakim olmak zorundaydı malesef seni bizden uzak tutmak için. Biz ise sızım sızım sızladık. Çünkü bir kere daha yakınlaşsak, bir daha ki ayrılığımız çok daha zor olacaktı.

Senin için zordu, annen için daha zor ama emin ol bizim için de çok zordu. Çünkü 3 gün sonra senin için hazırladığız sütler iyice birikti. Biz onları çöpe atmak zorunda kaldık. Sen bir gecede, belki de 2 gecede alıştın bizsizliğe ama bizim atlatmamız tam bir hafta ağrılı sancılı oldu. Annen desen hala zaman zaman "acaba bir kerecik daha görüşseler mi?" diye düşünüyor. Özlüyor bizi birlikte görmeyi.....

Evet sevgili Doruk.... senin varlığın bize hayatımızın amacının ne olduğunu öğretti. sen mutlu oldukça biz daha bir güzelleştik. Annen bizim için dualar etti. Hayatımız boyunca bize verilmeyen değer, kıymet, özen gösterildi. Seni çok sevdik. Hala da seviyoruz. Ama büyümek böyle birşey dostum. Bazen sevdiğin şeylerden, daha iyileri için vazgeçmek zorundasın. Bizi seçtiğin için, sevdiğin için, ziyan etmediğin için çok teşekkür ederiz.

Elveda ve sevgiler annenin memelerinden.....

4 yorum:

Havva dedi ki...

Süper olmuş. Çok yaratıcı konuşan memeler...Baştan anlamadın ne oluyo ya dedim ama final müthiş...

Fulya dedi ki...

özlem çok tatlı olmuş.. aferin doruk paşa'm sana sevmeyi de bildin, ayrılmayı da...

sibel dedi ki...

çok güzel ya...ayy özlem ben nasıl bıraktırıcam kara kara düşünüyorum...

Özlem dedi ki...

Sibelcim kararlı olursan 2 günde cocuk icin bitiyor. Fazla uzatmamak gerek diye düşünüyorum. Bir yerden sonra artık sadece bağımlılık gibi oluyor bu emme olayı. Tabiki hasta olduğunda keske emziriyor olsaydık dicez ama bu adımı atmak gerek. Emzirmeyi bırakmak yada bırakmamak diye biryazım var bir üste. onuda oku istersen.