24 Aralık 2010 Cuma

Anneden ilk uzun süreli ayrı kalış

Doruk'la ilk uzun ayrılığımız dün vukuu buldu.

Babamız akşamları evde olmadığı için şirketimizin yılbaşı eğlencesine önce katılmayı düşünemiyordum. Ama son  dakika babamız evde olacağını söyleyince dün bütün gün eğlenceye katılıp katılmamak arasında gittim geldim.

Bi diyorum "katılmayayım. napıcam orda. Doruk evde beni bekler. oğlumu özlerim." Bi diyorum "yok ya katılayım. Biraz eğlenmeye ihtiyacım var 1 senedir gece Doruk'suz dışarı çıkmadım. Hem artık bir yerden başlamak gerek. Bu iyi bir fırsat olabilir." bu düşüncelerle tüm gün boğuştuktan sonra son dakikada gitmeye karar verdim.

İyikide gitmişim diyorum şimdi. Çok çok güzel vakit geçirdim. 2 kadeh şarap içtim. Bol bol dans ettim. Çok güzel bir organizasyondu çok güldüm eğlendim. Doruk hep aklımdaydı. Cep telefonumu devamlı kontrol ediyordum acaba Nevzat'tan bir mesaj gelecek mi? diye. Ama yinede partiye iyiki gitmişim. Zaten 2,5 saat sonra pestilim çıkmış ve uykum gelmişti. Partiden ayrıldım taksiye bindim. 1 mesaj! "Doruk ağlıyor gel."

Eve gittim kuzum beni bekliyor. Kapıya bakıp durmuş. Biraz koklaştık ve hemen uyuduk....

İlk uzun ayrılık süresi: Sabah 8 evden ayrılış, gece 22:00 eve giriş. Tam tamına 14 saat!!!!..... Haftasonu sarmaş dolaş arayı kapatacağız artık....

Tabi bu arada bu güzel gecede eğlenmem için destek olan babamızada teşekkür ederim. O olmasaydı olmazdı.....

2 yorum:

ELİFCOO dedi ki...

canımmmm, ilk okuduğumda acaba bir müddet anane ya da babanede mi kalacak Dorukcuk dedim??demek uzun ayrılık dediğin buymuş, demek insan anne olunca kısa süreli ayrılıklar bile çok uzun geliyormuş insana..allah başka türlü ayrılıklar vermesin inşallah, ayrıca güzel vakit geçirmene ve bu minik ayrılığa deymesine de ayrıca sevindim=))

esra dedi ki...

maşallah! Valla ben işe gitmeyi uzun süreli ayrılık diyorum..Cesursun canım sen cesur..:)
İnşallah biz de güzel atlatacağız bu dönemi!!:)